Programma
NOS

NOS Met het Oog op Morgen

  1. Programma'schevron right
  2. NOS Met het Oog op Morgen

Het Oog brengt aan het eind van de dag een overzicht van het nieuws, de ochtendkranten en journalistieke interviews met mensen in en achter het nieuws, omlijst door mooie muziek.

Elke dag van de week heeft zijn eigen presentator. Door deze vaste dag, de persoonlijke opening van het programma en de manier van interviewen, drukt de presentator een eigen stempel op de uitzending. We noemen NOS Met het Oog op Morgen ook wel een 'journalistieke personality show'.

De ijzersterke formule en de persoonlijkheid en kwaliteit van de presentatoren zorgen ervoor dat het programma al sinds 1976 een uniek radioprogramma is dat zeer goed beluisterd en hoog gewaardeerd wordt.

Gute Nacht Freunde

Gute Nacht Freunde is misschien wel de bekendste tune in de geschiedenis van de Nederlandse radio. Al sinds het begin van NOS Met het Oog op Morgen in 1976 klinkt de stem van Reinhard Mey aan het begin en einde van elke uitzending. Lees meer.

Familiegesprekken

December is de maand van familie en goede gesprekken aan tafel. Daarom nodigt het Oog bekende broers, zussen, tantes en neven uit om terug te blikken op het jaar en vooruit te blikken op wat nog komt. Lees meer.