appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 10 juni

De Nederlandse popcultuur is uniek in de wereld

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Op dit moment is de vijftigste editie van Pinkpop bezig. Menig grote naam heeft op Limburgse bodem het publiek betoverd, en minstens zo veel kleine namen werden door Pinkpop groot. En Pinkpop is niet de enige Nederlandse springplank voor internationale bands.

Ook podia als Vera of Doornroosje waren toneel van legendarische eerste Europese concerten. Tegelijkertijd doet Nederlandse muziek het internationaal beter dan ooit te voren, voor het eerst is de exportwaarde boven de 200 miljoen uitgestegen.

Staat Nederlands publiek meer open voor nieuwe dingen dan publiek in andere landen? Hebben Nederlandse acts een neus voor wat internationaal aan zal slaan? Of kan elk land wel zulke succesverhalen op zijn conto schrijven?

 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1