appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

maandag 10 september

Twee keer per dag een half uur sporten en bewegen op school moet verplicht worden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Springend rekensommen maken en vaker gymmen dat zouden onze kinderen moeten doen. De Nederlandse Sportraad adviseert in een dwingend advies de minister van Onderwijs kinderen twee keer per dag een half uur te laten sporten en bewegen. Is dat een goed idee? Of zadelen we scholen op met wéér een extra taak. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1