Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Het is ondraaglijk om nu Ajacied te zijn'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het is ondraaglijk om nu Ajacied te zijn'

'Schaam je kapot', dat riepen de Ajax-supporters gisteravond naar de spelersbus. De club is gisteren in de Kuip afgedroogd: de grootste nederlaag in de clubgeschiedenis van Ajax. Het was het slotstuk van een toch al dramatische week voor Ajax waarin algemeen directeur Alex Kroes voorlopig het veld moet ruimen. De club is diep gezonken.

Daarom is vandaag de stelling: 'Het is ondraaglijk om nu Ajacied te zijn'

Ben je Ajax-supporter? Denk je steeds: het kan niet erger, maar dan gebeurt het toch. Zit je in zak en as want de bestuurlijke en sportieve chaos lijkt compleet. Heb je het dus ook al opgegeven of zie je het nog heus wel goedkomen met je club? En hoe kijk je hiernaar als neutrale voetballiefhebber?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie