Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Spontaniteit moet terug in ons leven'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Spontaniteit moet terug in ons leven'

Het is Tweede Paasdag - bij uitstek een dag om eens iets leuks te gaan doen. Maar als je pas bij het ontbijt bedenkt om vanmiddag naar het Rijksmuseum te gaan, of vanavond te gaan eten in dat leuke restaurantje, ben je waarschijnlijk al veel te laat.

Daarom is vandaag de stelling: 'De spontaniteit moet terug in ons leven'

Probeer je weleens een dag met je vrienden of familie te plannen om dan maanden verderop uit te komen? Impulsief kamperen op een van de feestdagen, vergeet het maar. En wil je nog een beetje een knappe zomervakantiebestemming vinden, begin dan in januari maar met vastleggen.

Is het voor jou een terugkerende ergernis dat steeds meer dingen vooraf bedacht moeten worden? Of vind je het juist heerlijk om lekker vooruit te plannen? Precies weten waar je aan toe bent, en ook nog tijd om je te verheugen!

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie