Podcast

Podcast De Dag: De comeback van Ronald Koeman

foto: NOSfoto: NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: De comeback van Ronald Koeman

De trainerscarrière van Ronald Koeman laat zich misschien het best als 'grillig' omschrijven. Naast hoogtepunten waren er ook veel dieptepunten. Maar Koeman komt wel steeds terug.

#1314 - De comeback van Ronald Koeman - De Dag

Hij had zich, met vijf zieke en twee geblesseerde spelers, zijn rentree als bondscoach van het Nederlands elftal waarschijnlijk anders voorgesteld, maar Ronald Koeman is terug en kip-kerrie-drama's of niet: vanavond speelt zijn ploeg de eerste EK-kwalificatiewedstrijd.

Koeman stond van 2018 tot 2020 ook al eens aan het roer van Oranje, maar verliet toen het schip om trainer te worden bij FC Barcelona. Dat was een droom die hij niet wilde laten lopen. Het eindigde in een nachtmerrie. Maar nu is hij dus weer terug bij het Nederlands elftal, samen met zijn broer Erwin als assistent trainer. Hebben de broertjes Koeman, die in 1988 samen het EK wonnen, het in zich om dat kunstje ook als trainers te herhalen?

In deze podcast hoor je daarover NOS-voetbalcommentator Arman Avsaroglu en Hans Nijland, oud-directeur van FC Groningen en goede bekende van de broers Koeman.

Reageren? Mail dedag@radio1.nl

Ster advertentie
Ster advertentie