Opinie & Commentaar

Erben en Patrick: Het schaatsseizoen is begonnen!

BNNVARA
foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Erben en Patrick: Het schaatsseizoen is begonnen!

Erben kan niet wachten en hoeft dat ook niet meer: deze week start het schaatsseizoen al! Patrick vraagt zich wel af of met al die prijzen die je kunt winnen er niet sprake is van wat prijzen-inflatie. En de heren doen hun voorspelling voor Napoli - Feyenoord.

Het schaatsseizoen gaat van start met het shorttracken, een sport waar Erben van ziet dat we er als Nederlanders steeds beter in worden. Maar ook een nieuw olympisch onderdeel heeft de eerste krachtmeting donderdag: de massa-start. Een soort van mini-marathon-schaatsen. En het gaat ergens om, want alleen de beste twee Nederlanders verdienen een plekje op de Olympische Spelen in Pyeongchang in februari 2018.

Napoli - Feyenoord

En natuurlijk speelt Feyenoord deze week ook weer in de Champions League. Dit keer nemen ze het op tegen Napoli, ook geen kleintje. Na de teleurstellende oorwassing tegen miljoenenclub Manchester City, hopen de mannen van Giovanni van Bronckhorst een beter resultaat neer te zetten. Het zal niet makkelijk worden, maar Patrick en Erben geloven er nog wel in. Het loopt zo raar met het Nederlands voetbal de afgelopen weken dat de balans misschien deze keer wel de goede kant uitslaat. Je hoort het dinsdag natuurlijk op NPO Radio 1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Erben Wennemars en Patrick Lodiers bespreken elke maandag de sportweek bij De Nieuws BV.

Ster advertentie
Ster advertentie