Opinie & Commentaar

Massih Hutak: 'Op basis van mijn lichaamsgeur word ik Minister-president'

BNNVARA
foto: Massih Hutakfoto: Massih Hutak
  1. Nieuwschevron right
  2. Massih Hutak: 'Op basis van mijn lichaamsgeur word ik Minister-president'

Volgens een NRC-artikel hebben medewerkers van De Voorzorg in hun selectiebeleid dubieuze aantekeningen gemaakt over potentiële huurders. Daarmee verzamelden ze informatie over ras, uiterlijk, religie, gezondheid, medicijngebruik, hobby’s, ex-partners, seksuele geaardheid, strafrechtelijk verleden en lichaamsgeur. Druktemaker Massih Hutak snapt er niets meer van.

Massih Hutak vraagt zich hardop af welke mensen dan wel door deze selectie heen konden komen? "Dat kunnen niet anders dan de gezondste, mooiste, meest religie-ongevaarlijke, seksueel-neutrale, medicijn-onafhankelijke, strafbladloze Nederlanders zijn met én de allerleukste hobby’s én de allerleukste ex-partners. Én ze ruiken ook nog eens lekker." Massih heeft trouwens ook een onderzoeksbureau op zijn eigen lichaamsgeuren gezet. De uitkomst? Hij zou eigenlijk in het torentje thuis moeten horen. Helaas is hij de papieren kwijtgeraakt.

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie