Binnenland
NOS

Podcast #DeDag: 'Deze ondernemers bedonderen klanten'

foto: ANP/NOSfoto: ANP/NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast #DeDag: 'Deze ondernemers bedonderen klanten'

"Deze ondernemers bedonderen de klanten", zegt topman Jitse Groen van Takeaway.com, het moederbedrijf achter Thuisbezorgd. Volgens hem is er sprake van contractbreuk. Thuisbezorgd gaat de restauranthouders aanspreken en de tarieven van de restaurants op de site aanpassen.

Verder in De Dag bespreken we geheime stukken over de burgeroorlog in Rwanda. "Een nieuw boek is niet onmiddellijk een nieuw licht op de zaak, maar dit boek laat voor het eerst in detail zien wat er gebeurd is in gebieden waar geen journalisten en ngo's mochten komen", vertelt VPRO-journalist Rik Delhaas van Bureau Buitenland.

En met Liesbeth Staats van Brandpunt verkennen we de omvang van commerciƫle eiceldonatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie