Binnenland
BNNVARA

Natasja Gibbs presenteert vanaf dit najaar De Nieuws BV

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Natasja Gibbs presenteert vanaf dit najaar De Nieuws BV

Natasja Gibbs wordt vanaf dit najaar de nieuwe presentatrice van het BNNVARA-programma De Nieuws BV op NPO Radio 1. Gibbs neemt het stokje over van Renze Klamer, die onlangs aankondigde het nieuwe programma De Vooravond te gaan presenteren.

De afgelopen tijd was Gibbs al te horen als inval-presentatrice bij De Nieuws BV. Naast presenteren is Gibbs ook coördinator van het Caribisch Netwerk (NTR) en is ze regelmatig te gast bij diverse tv- en radioprogramma’s om te praten over het Caraïbisch deel van het Nederlandse koninkrijk. "Het feit dat je iedere dag spannende radio mag maken, dat is het leukste wat je als radiomaker nastreeft. Het is een droom die voor mij uitkomt", aldus Gibbs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gibbs zal maandag tot en met donderdag voor haar rekening nemen, en Patrick Lodiers is iedere vrijdag te horen. Sinds 6 juli is De Nieuws BV niet alleen te horen op NPO Radio 1 en online, maar ook iedere werkdag te zien op NPO 2. "We zijn pioniers, er is geen format in Hilversum dat op deze manier wordt gemaakt. Ik vind het heel gaaf."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie