appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Jan Publiek: Boris the Spider en verdriedub..voudig?

NOS
vrijdag 27 september 2019 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren in het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Verdriedubbelen, verdrievoudigen, of is het dan toch zesvoudig? We raken er zelf ook een beetje van in de war, dus zocht Elisabeth uit hoe het nou zit.

Verder hadden we het over boevennieuws.pro, want die bron kennen we eigenlijk nog niet zo goed. En we kregen een leuke muzieksuggestie voor als het nieuws over Boris Johnson.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1