appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 17 september

De vrijheden van studenten moeten beperkt worden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De alarmlampen op het coronadashboard knipperen en de waarschuwingen zijn niet van de lucht: er moeten maatregelen komen, want het aantal coronabesmettingen blijft stijgen.

Met name in de studentensteden verspreidt het virus zich snel. In het begin van de coronacrisis overwogen we nog om ouderen te isoleren en het virus onder de rest van de bevolking rond te laten gaan. Maar nu met de besmettingen toch ook weer langzaam het aantal ziekenhuisopnames stijgt, nemen ook de zorgen toe.

Moeten we, zo lang de ziekenhuisopnames beperkt blijven, ook de jongeren hun bewegingsvrijheid en sociaal contact gunnen? Of is het van het grootste belang om het virus onder alle leeftijdsgroepen in te dammen en met strenge maatregelen te komen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1