appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

donderdag 6 september

Dit kabinet onderschat het belang van de publieke sector

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Staat het water zo hoog aan de lippen van de publieke sector dat het tijd is voor gezamenlijke actie? De oproep voor een actie van onder meer politie, zorg en onderwijs komt van de leraren achter PO In Actie. ‘Er gaat 2 miljard naar grote bedrijven met het afschaffen van de dividendbelasting terwijl er tot nu toe 7 miljoen euro naar onderwijs gaat,’ zegt een van de voormannen van PO In Actie. En roepen zij op tot actie op 2 oktober als er in de kamer over de dividendbelasting wordt gepraat in de Tweede Kamer.

PO in actie heeft veel reuring gecreëerd met hun actie voor betere werkomstandigheden voor leraren, maar steunen andere publieke sectoren deze oproep? En heeft dit kabinet inderdaad verkeerde prioriteiten? Werk je in de publieke sector, bijvoorbeeld als verpleger, agent of leraar… we horen graag van je!

Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1