Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Alle leidinggevenden moeten een cursus grensoverschrijdend gedrag volgen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Alle leidinggevenden moeten een cursus grensoverschrijdend gedrag volgen'

Om de werksfeer binnen de publieke omroep veiliger te maken, moeten leidinggevenden trainingen en cursussen volgen om te leren omgaan met ongewenst gedrag op de werkvloer. Maar de problemen spelen natuurlijk niet alleen bij de NPO.

Daarom de stelling: Alle leidinggevenden moeten een cursus grensoverschrijdend gedrag volgen

Bedrijven die trainingen geven over omgangsvormen op kantoor zien de afgelopen tijd een flinke toename van het aantal aanmeldingen, zo bleek uit een rondgang van Nieuwsuur gisteren.

Wat denk jij: zo'n cursus kan nooit kwaad? Bent u manager of leidinggevende en zou u ook wel behoefte hebben aan bijscholing op dit onderwerp? Of denkt u: we schieten door? En zouden we misschien wat meer moeten vertrouwen op ons gezond verstand?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie