appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Heb 50.000 euro over voor 20-0-zege Willem II op Twente'

Bureau Sport
vrijdag 25 september 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport bespreken de sportactualiteit en voor deze ene keer gaat het enkel en alleen over Franks favoriete club Willem II.

"Ik gun jou die 4-0 nederlaag tegen Glasgow Rangers gewoon", opent Erik de nabespreking van het duel in de voorronde van de Europa League.

Frank is duidelijk nog teleurgesteld: "Ach hou toch op. Ik vind Glasgow Rangers ook een mooie club, maar gister kon ik ze wel doodschieten die klootzakken."

De mannen zijn in het hoofd al bezig met Willem II - FC Twente op 17 oktober. Frank: "Ik heb er 50.000 euro voor over dat Willem II met 20-0 wint van FC Twente."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1