appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Jeroen Zoet kiest voor Italiaanse promovendus: 'Mooi avontuur en nieuwe start'

Spezia
dinsdag 8 september 2020 | NOS | NOS Sport

Jeroen Zoet vertrekt bij PSV. Hij gaat keepen bij Spezia, een nieuwkomer in de Serie A. "Ik heb een paar drukke en lange dagen achter de rug. Maar gelukkig is vandaag van alle kanten groen licht gegeven", reageert de keeper opgetogen in Langs de Lijn En Omstreken.

Met toestemming van PSV is Zoet dit weekend afgereisd naar Italië. "Ik ben zondag naar Italië gevlogen om in gesprek te gaan. Ik heb een goede indruk gekregen, en we hebben een mooie deal kunnen maken."

Zoet over z'n transfer naar Italië

Ondanks dat de laatste periode bij PSV niet als gewenst is verlopen, met een plaats op de reservebank, kijkt Zoet met een positief gevoel terug op z'n tijd in Eindhoven. "Ik heb een heel mooie periode gehad en veel succes behaald. Maar dit voelt ook als een mooi avontuur en een nieuwe start."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1