appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De bijzondere comeback van Santi Cazorla

AFP
vrijdag 17 mei 2019 | NOS | NOS Sport

Hij werd twee keer Europees kampioen met Spanje en speelde jarenlang bij Arsenal. Maar de carrière van Santi Cazorla leek als een nachtkaars uit te gaan. Tien operaties en een bacteriële infectie die hem een stuk van zijn achilleshiel kostte.

Cazorla kreeg te horen dat hij nooit meer zou kunnen voetballen, hij vertrok uit Londen en keerde terug op het oude nest: Villareal, om te vechten voor zijn laatste kans.

En dat lukte, de Spaanse technicus kwam op 34-jarige leeftijd weer boven drijven. De ultieme beloning volgde vandaag: na 3,5 jaar is hij weer opgeroepen voor het Spaanse elftal. Edwin Winkels over de opmerkelijke comeback van de middenvelder:

Santi Cazorla keert terug bij Spanje

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1