appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Twente-trainer: 'Ze zijn hier vergeten dat Champions League verleden tijd is'

ANP
vrijdag 12 april 2019 | NOS | NOS Sport

Trainer Marino Pusic stevent met Twente af op het kampioenschap, maar krijgt in de media veel kritiek. Daar is hij na de 1-0 overwinning op Telstar helemaal klaar mee.

"Als je ziet waar we vandaan komen, dan ben ik bijzonder trots en op mijn werk. Misschien zijn ze hier - de lokale media - gewend om Champions League te spelen, ze vergeten wel dat dat verleden tijd is", aldus Pusic. "Ze zijn inhoudelijk zwak en hebben ernstige karakterproblematiek."

Maar als Twente promoveert, de ploeg is nog twee zeges verwijderd van de titel, is Pusic dan nog wel de trainer? "Het is geen wonder dat deze club jarenlang in de problemen heeft gezeten, als je ziet dat geen enkele trainer zijn contract heeft uitgediend de afgelopen tien jaar. Dan zegt het meer over de manier hoe het er hier aan toe gaat, dan over de trainers."

Luister hier hele interview met Marino Pusic: 'Mensen met ernstige karakterproblemen'

'Niet gek dat deze club in problemen kwam'

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1