appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Trinko is zijn batje kwijt

ANP
vrijdag 11 januari 2019 | NOS | Daan van den Berg

Taffeltennislegende Trinko Keen is zijn batje kwijt. Hij leende het uit aan Danny Heister, die zijn eigen batje kwijt was. Uiteindelijk zag hij zijn favoriete batje niet meer terug. 

Danny Heister woont dichtbij de dansschool van de dochter van Keen. En het leek zo handig, hij legde het batje daar neer, zodat Keen hem bij een volgend bezoek kon ophalen. "Dat was het niet", vertelde Keen achteraf. "Waarschijnlijk is het batje bij de gevonden voorwerpen terecht gekomen en heeft iemand het batje meegenomen."

Trinko is zijn batje kwijt

Een nieuwe kopen is voor Keen geen optie. "Het wordt nooit meer een batje waar ik zo lang meegespeeld heb", vertelt Keen over het batje waar hij meer dan twintig jaar mee speelde. "De Olympische Spelen en het Europese kampioenschap in Eindhoven zijn wel de hoogtepunten die ik met dit batje beleefd heb."

Door de media-aandacht hoopt Keen zijn batje terug te kunnen krijgen. "Het zou mooi zijn als ik het batje terug krijg, desnoods in ruil voor een gloednieuw batje."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1