appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Sinans Atlas
STER Advertentie

Duitsland wil in 2024 het Europees kampioenschap voetbal organiseren

ANP
dinsdag 26 juni 2018 | NOS | Edwin Cornelissen

Terwijl het WK 2018 nog in volle gang is, speelt op de achtergrond een heel andere wedstrijd: wie mag het EK in 2024 organiseren. In september kiest de UEFA tussen Turkije en Duitsland. Onze Oosterburen is er veel aan gelegen om weer de gastheer te zijn van een EK. Voor het eerst sinds 1988. 

Nederland heeft goede herinneringen aan het EK in Duitsland. In 1988 won Oranje door met 2-0 de Sovjet-Unie te verslaan. Nu wil Duitsland opnieuw het EK gaan organiseren. Verslaggever Edwin Cornelissen vroeg zich af hoe de Duitsers ervoor gaan zorgen dat het EK naar hun land komt. 

Duitsland wil EK 2024

Langs de Lijn En Omstreken

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1