appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Overnachting
STER Advertentie

Mocro's naar Moskou: Marokko kan nog eens voor verrassing zorgen

Abdelkader Benali
dinsdag 19 juni 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Het is alweer bijna tijd voor het Marokkaanse elftal om het wedstrijdtenue aan te trekken. Morgen spelen zij tegen Portugal. Abdelkader Benali volgt voor De Nieuws BV het Marokkaanse voetbalavontuur op de voet. Daarom peilt hij alvast de spanning van Hakim Ziyech en de stemming in het Marokkaanse elftal bij wereldkampioen kickboksen, Aziz Kallach. 

Kallach heeft Ziyech vlak voor het filmpje nog gesproken en vertelt Abdelkader dat de voetballer na de nederlaag tegen Iran er weer goed bovenop is gekomen: "Hij heeft er nog steeds vertrouwen in, en het hele team denk ik ook." De stemming mocht na de nederlaag wat terneergeslagen zijn, inmiddels is die volgens Kallach weer omgeslagen. "Ik denk dat ze er nu bovenop zijn gekomen en het vertrouwen erin hebben en opgaan naar de volgende wedstrijd."

In de komende wedstrijd zullen de Marokkanen Portugal treffen. Zijn ze in staat om alles te geven? Nou, Kallach denkt van wel: "Vooral na de nederlaag die ze hebben gehad denk ik juist dat ze nu meer motivatie hebben." Nadat hij ook met Ziyech sprak heeft hij er nog meer vertrouwen in: "Ik denk dat ze er wel wat leuks van gaan maken tegen Portugal." 

Marokko speelt 20 juni om 14:00 tegen Portugal. Meer bijdrages van Abdelkader Benali uit Rusland? Kijk dan hier:

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1