appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
Afbeelding

Mark en Margreets Weekend

Media expert Mark Koster en presentatrice Margreet Spijker over het weekend nieuws. Ze bespreken de belangrijkste artikelen uit de kranten, volgen de socials en attenderen je op opvallende televisiefragmenten. Koster schuwt z'n mening niet en Spijker houdt 'm bij de les.

Podcast afleveringen

Mark en Margreet bespreken het weekend. Mark Koster las met veel genoegen over de politieacties in het land waarbij illegale corona-feesten werden beëindigd en deelnemende jongeren op de bon geslingerd werden. Ook hadden Mark en Margreet het over het einde van De Wereld Draait Door en de veelbesproken biografie van Patty Brard.

Mark en Margreet bespreken het weekend. Dat weekend begon op vrijdag met een veelbesproken tweet van D66-senator Petra Stienen over het coronavirus. De politica kreeg alleen op Twitter al 1000 reacties binnen. "Wereldvreemd", zegt mediadeskundige Mark Koster.

Mark en Margreet bespreken het weekend. Dat stond ook nu vooral in het teken van het coronavirus en de effecten die dat heeft op Nederland. Mark Koster keek met stijgende verbazing naar hamsterende landgenoten die supermarkten leegtrekken. Al was er ook ruimte voor complimenten, dit keer aan het adres van de minister-president.

Mark en Margreet bespreken het weekend. Mark zie een verhuftering in de maatschappij op zowel links als rechts. Gelukkig is er ook ruimte voor vrolijkheid in de vorm van Stephen Emmer. Hij is componist van alom bekende tunes op bijna alle tv- en radiozenders? Hoe hij dat doet? U hoort het in deze aflevering van Mark en Margreets Weekend.

Mark en Margreet bespreken het weekend. Vol bewondering maar ook ongeloof las Mark het verhaal over Mustafa Erkan, de redder in nood bij de aanslag in Utrecht. Margreet voelt zich er ongemakkelijk bij om nog over André en Bridget te praten en Mark vindt de berichtgeving hypocriet. Waarom?

Mark en Margreet bespreken het weekend. Vol ongeloof volgt Mark de rel rond voetbaltrainer Ron Jans die wordt beschuldigd van racisme in Amerika. En hij stond ook even stil bij het naderende afscheid van De Wereld Draait Door en het rouwproces dat volgens hem nu rond het programma op gang is gekomen.

Trailer

zondag 22 december 2019, 00:38 uur

Media expert Mark Koster en presentatrice Margreet Spijker over het weekend nieuws. Ze bespreken de belangrijkste artikelen uit de kranten, volgen de socials en attenderen je op opvallende televisiefragmenten. Koster schuwt z'n mening niet en Spijker houdt 'm bij de les.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1