appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

De Diepte In

Een lang gesprek met een interessante persoonlijkheid. In de laatste week van het jaar zijn op NPO Radio 1 zeven avondvullende gesprekken gevoerd met boeiende gasten, onder wie Arthur van Amerongen, Ahmed Aboutaleb, Gerdi Verbeet, Max van Weezel en Arnon Grunberg. Met interviewers van verschillende omroepen: PowNed, VPRO en EO.

Podcast afleveringen

#9 Joost Eerdmans in gesprek met Frits Bolkestein

dinsdag 15 januari 2019, 17:01 uur

VVD-coryfee Frits Bolkestein (85) anderhalf uur lang in gesprek met Joost Eerdmans over hedendaagse politiek, Europa, politiek leiderschap en welke levenslessen hij heef geleerd. 'Door de bril van Eerdmans' is een productie van PowNed op NPO Radio 1.

#8 Marathoninterview Tessel Blok in gesprek met Kathleen Ferrier

dinsdag 1 januari 2019, 09:00 uur

Tessel Blok in gesprek met Kathleen Ferrier, oud-CDA politicus.

#5 Margje Fikse in gesprek met Gerdi Verbeet

maandag 31 december 2018, 13:30 uur

Oud PvdA-poltica Gerdi Verbeet spreekt twee en half uur over haar leven en haar werk, in een gesprek met Margje Fikse (EO).

#6 Joost Eerdmans in gesprek met Fidan Ekiz en Eddy Terstall

maandag 31 december 2018, 13:28 uur

Programmamaker en columnist Fidan Ekiz en filmmaker Eddy Terstall zijn allebei twee en half uur te gast bij Joost Eerdmans om te praten over 2018 en vooruit te kijken naar 2019.

#7 Marathoninterview: Carolina lo Galbo in gesprek met schrijver Arnon Grunberg

maandag 31 december 2018, 13:24 uur

Drie uur lang spreekt Carolina lo Galbo met schrijver Arnon Grunberg over zijn moeder, zijn angststoornis, zijn schrijverschap en zijn dubbele gevoelens over het vaderschap waarnaar hij verlangt. Het Marathoninterview is een programma van de VPRO op NPO Radio 1.

#4 Joost Eerdmans in gesprek met schrijver Leon de Winter

maandag 31 december 2018, 13:00 uur

Twee en half uur lang spreekt Joost Eerdmans voor PowNed met schrijver Leon de Winter over de actualiteit van 2018 waarover hij zijn opinie geeft.

#2 Joost Eerdmans in gesprek met Ahmed Aboutaleb en Esther van Fenema

donderdag 27 december 2018, 10:11 uur

Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en psychiater en opiniemaker Esther van Fenema spreken twee uur lang met Joost Eerdmans (PowNed).

#3 Marathoninterview: Hans Simonse in gesprek met Max van Weezel

donderdag 27 december 2018, 09:00 uur

Artsen geven hem nog maar enkele maanden te leven. Max van Weezel - nestor van de parlementaire journalistiek en presentator van NPO Radio 1 - houdt zo van zijn vak dat hij wil sterven in het harnas. In Het Marathoninterview met Hans Simonse blikt hij terug op zijn leven en op bijzondere momenten in zijn 40-jarige loopbaan aan het Binnenhof en geeft hij zijn kijk op zijn Joodse afkomst.

#1 Marathoninterview: Atze de Vrieze in gesprek met Arthur van Amerongen

zaterdag 22 december 2018, 10:24 uur

Voor schrijver en publicist Arthur van Amerongen is Het Marathoninterview 'het hoogtepunt van het jaar, want Het Marathoninterview is monumentaal en hiermee krijg ik erkenning.' Twee en half uur lang spreekt VPRO-interviewer Atze de Vrieze met Arthur van Amerongen over zijn loopbaan, zijn leven, zijn liefde voor rechts en de trekkracht van drugs en alcohol.

# Introductie - De Diepte In

vrijdag 21 december 2018, 09:31 uur

In de laatste week van het jaar is elke avond op NPO Radio 1 een avondvullend gesprek te horen met een interessante persoonlijkheid.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1