appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'De politiek is machteloos'

NPO Radio 1
woensdag 23 mei 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Mark Zuckerberg bracht een bezoek aan de Europese Unie. Volgens Pieter Derks was dit niet de baas van Facebook die zich bij de machthebbers moest verantwoorden, dit was de macht die even een bliksembezoek aan Brussel bracht. "De rollen zijn blijkbaar helemaal omgekeerd."

Druktemaker Pieter Derks - Machteloosheid Politek

De Europese Unie die aan de baas van Facebook moet vragen om vrijheid van meningsuiting en ook nog een minister die aan zorgverzekeraars moet vragen of de regeltjes een beetje minder kunnen. Dat is het grootste probleem van dit moment denkt Pieter Derks.

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

Druktemaker Pieter Derks - De politiek is machteloos

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1