appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan
STER Advertentie

Kees van Amstel: 'Niet sporten' is het nieuwe roken

Kees van Amstel
vrijdag 11 mei 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Het moest er maar weer eens van komen: hardlopen. Kees van Amstel voelde de sociale druk te hoog worden en is met zijn oude schoenen naar de hardloopwinkel gegaan. Hij had al zo lang niet meer gelopen dat de medewerkers daar zijn schoenen bekeken alsof hij in Tussen Kunst & Kitsch'zat.

Druktemaker Kees van Amstel

Kees snapt er maar weinig van: "Ik kom nog uit de tijd dat de verkoper zei: Ja, zitten ze lekker? Mooi, dan gaan we naar de kassa." Wauw, die haddenze lang niet gezien. Heeft u ze van uw grootvader geërfdZulke wil ik weer, die waren perfect. Ze keken me aan of ik een bakelieten telefoon wilde aanschaffen." Na de perfecte schoenen te hebben gekregen moest hij nog een 'running-app', smartwatch en goede afspeellijst vinden. "Vroeger was het nog gewoon schoenen aan en gaan."

Druktemaker Kees van Amstel - De hardloop hype

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1