appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen
STER Advertentie

Erben Wennemars over van Gorkum: 'Zijn herstel is de wedstrijd van zijn leven'

BNNVARA
maandag 23 april 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

BMX-rijder Jelle van Gorkom raakte door een trainingsongeval voor de tweede keer in zijn loopbaan zwaar geblesseerd. Hij zet nu alles op alles zetten om te revalideren. Erben en Patrick steunen van Gorkum en praten erover bij De Nieuws BV.

Jelle van Gorkum laat op zijn Instagram geweldige dingen zien. Hij heeft lang in coma gelegen en steekt nu weer zijn duim omhoog. Moeizaam loopt hij de trap af, maar hij loopt in ieder geval. Volgens Erben moet hij al zijn sportervaring inzetten om er weer bovenop te komen: "Het ziet er niet best uit, maar hij gaat het redden. Zijn herstel dit is de wedstrijd van zijn leven geworden!" 

Erben Wennemars hoor je elke maandag in De Nieuws BV even na half twee.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1