appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Pieter Derks: China weet hoe reclame werkt

ANP
woensdag 11 april 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

Druktemaker Pieter Derks - De juiste reclame, erectiemiddelen?

Pieter Derks krijgt wel eens advertenties voor erectiemiddelen, waar hij niet echt op zit te wachten. Als het aan hem ligt krijgt hij toch liever advertenties die niet voor hem bedoeld zijn. "Het alternatief is nóg enger: een stem die me zou zeggen: je drinkt elke dag om 11 uur koffie, ik zie dat je dat vandaag niet hebt gedaan, je komt over vijf minuten langs een tankstation, zal ik daar vast een bakkie voor je bestellen?"

Druktemaker Pieter Derks - De juiste reclame, erectiemiddelen?

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1