appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster
STER Advertentie

Erben Wennemars over Khalid Choukoud: 'Hij was er kapot van'

NPO Radio 1
maandag 9 april 2018 | BNNVARA | De Nieuws BV

Khalid Choukoud, de Nederlandse marathonrenner gaf op tijdens de marathon van Rotterdam. Erben legt uit wat er in een topsporter omgaat op zo'n moment.

Erben over de opgave van Khalid Choukoud

"Hij was er kapot van, dat vond ik zo oprecht en zo ontzettend mooi", aldus Erben Wennemars over de reactie van Khalid Choukoud. De Nederlandse marathonspecialist gooide na ruim dertig kilometer de handdoek in de ring en was daardoor gebroken. Choukoud liet weten nooit meer een marathon te willen lopen. "Hij gaat er natuurlijk wel op terugkomen. Wat als hij niet op zijn hielen was getrapt...dan komt hij er wel weer." Erben legt uit wat er in een topsporter omgaat op zo'n moment.

Erben Wennemars hoor je elke maandag in De Nieuws BV even na half twee.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1