appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De Matthäus Passion: een heerlijke lijdensweg

De Nieuws BV
vrijdag 6 april 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Pasen gaat over de lijdensweg en wederopstanding van Jezus, druktemaker Kees van Amstel weet dat wel. Toch geniet Kees veel meer van de lijdensweg van al die duizenden Nederlanders die jaarlijks naar de Matthäus Passion gaan. Hij is er dol op en gaat zeer trouw elk jaar weer. Niet naar die van Pieter Jan Leusink overigens: "Dat is toch een beetje de McDonalds van de Matthaüs Passion, een soort McPassie."

Druktemaker Kees van Amstel - Heerlijk die lijdensweg!

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

Druktemaker Kees van Amstel - Heerlijk die lijdensweg!

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1