appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De Luizenmoeder is milder dan je denkt

De Nieuws BV
vrijdag 30 maart 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

Druktemaker Kees van Amstel - De Luizenmoeder is nog mild

Druktemaker vandaag is Kees van Amstel. Zelf is hij docent en heeft genoeg voorbeelden van ouders: overambitieuze drukzetters en agressieve ouders die alles doen voor een hoog schooladvies. Maar het ergste vindt hij nog wel de ouders die nergens komen opdagen, van ouderavond tot diplomauitreiking: "Want die schade haalt zo'n kind echt nooit meer in. Ook niet met een VWO-advies."

"Sommigen vonden de Luizenmoeder nogal over de top, nou ik kan u vertellen dat ze daar nog mild waren."

Druktemaker Kees van Amstel - De Luizenmoeder is nog mild

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1