appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Pieter Derks: De tragiek van het marktdenken

ANP
woensdag 28 maart 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

 

Volgens druktemaker Pieter Derks is het de grootste tragiek van deze tijd: het marktdenken dat wordt losgelaten op plekken waar het helemaal niks te zoeken heeft. Politici moeten niet alleen zeggen wat zij denken dat men wil horen, maar ze moeten eens bezig gaan met wat hij zelf wil zeggen. Politici moeten in plaats van de agenda volgen, de agenda bepalen.

Druktemaker Pieter Derks - De Tragiek van het marktdenken

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1