appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Normale mensen zijn in de minderheid'

ANP
dinsdag 29 december 2020 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Wij kunnen niets zelf volgens Marcel van Roosmalen. "Beleid hier is kijken naar wat ze in het buitenland doen en daar hobbelen we dan eerst voorzichtig en daarna als een dolle stier achteraan", zegt hij in De Nieuws BV.

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Normale mensen zijn in de minderheid

De regering doet haar best, maar verder dan rustig blijven, binnen blijven en handen wassen komen ze niet. Volgens Van Roosmalen is ons antwoord op alles: verbieden. "We waren ook even vergeten dat wij weliswaar een welvarend land zijn, maar dat er desondanks ook heel veel mensen wonen die niet tevreden zijn met zichzelf en voor wie het virus een uitweg is."

Normale mensen zijn volgens in de minderheid, vindt Van Roosmalen. Niet het virus, maar de meerderheid is onze vijand. "De rest is met veel meer dan we ooit in onze ergste dromen konden bevroeden, want we zitten ook nog met de boeren, zwarte-piet-aanhangers, Forum voor Democratie, Famke Louise, alle inwoners van Den Haag, Brabant en Limburg en iedereen die een podcast of YouTube-kanaal is begonnen."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Normale mensen zijn in de minderheid

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1