appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Ismail Ilgun is duidelijk niet helemaal goed'

ANP
maandag 2 december 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Ismail Ilgun werd bekend als treitervlogger, maar in Trouw vertelt Ilgun dat hij veel bezig is met de Islam en een stuk rustiger is geworden. In De Nieuws BV concludeert Marcel van Roosmalen dat alles mislukt is.

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Ismail Ilgun

Het is volgens Marcel van Roosmalen duidelijk dat Ismail Ilgun niet helemaal goed is. "Aandacht is waarschijnlijk het slechtste medicijn, maar dat hij het krijgt begrijp ik wel." Ilgun kreeg veel kritiek op zijn vlogs bij de Vomar in de wijk Poelenburg in Zaandam, maar de media sprong voor hem in de bres.

Ilgun kreeg zelfs een contract bij Top Notch, maakte documentaires voor het AD en daarna werd het stil. Van Roosmalen concludeert dat het mislukt is. "Dan is geloven de enige reddingsboei, want zijn prominente helpers, alle mensen die hem gebruikten om ons een spiegel voor te houden, hebben de handen schijnbaar van hem af getrokken."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Ismail Ilgun

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1