appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Moedig Voorwaarts
STER Advertentie

Opgepakte topatleet en vriend op Sziget waren overmoedig en roekeloos: 'Hoe kun je denken dat het niet opvalt?'

ANP
woensdag 14 augustus 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Waren de twee jongens die gepakt zijn met drugs op Sziget festival bezig aan een zelfmoordmissie? Dat is het eerste wat Cesar Majorana dacht toen hij het nieuws over de Nederlanders hoorde. In De Nieuws BV zegt hij: "Ik kan moeilijk zeggen of deze sprinter wist wat de consequenties gingen zijn, maar het is duidelijk dat het in zijn hoofd niet lekker liep."

Druktemaker Cesar Majorana - Drugsrunner op Sziget

In de media wordt gezegd dat de mannen overmoedig waren. Volgens Cesar waren ze ook roekeloos: "Maar 300.000 euro drugs. Hoe moest dat geld ooit weer naar Nederland? En waarom zelf een flyer uitdelen met je prijslijst en telefoonnummer erop? En hoe kun je als dealer denken dat een rij mensen met cashgeld in hun handen voor je tent niet opvalt?"

Een sprinter die ook drugsrunner is

Cesar: "En dan gepakt worden met 17 kilo terwijl je heel goed bent in hardlopen. Ja. Ik vind dat iets tragisch hebben. Een sprinter die dacht dat hij uit handen van de politie kon rennen. Een sprinter die, typisch, slechts in korte termijn denkt. Een sprinter die ook drugsrunner is."

Druktemaker Cesar Majorana - Drugsrunner op Sziget

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1