appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Als de maanreis ons een ding geleerd heeft is het dat het op aarde beter is'

ANP
vrijdag 19 juli 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Soms denk je wel eens bij bepaalde personen, vlieg toch naar de maan. In De Nieuws BV vraagt Marcel van Roosmalen zich af waarom dat geen serieuze optie is. "Mag Giel Beelen naar de maan?"

Druktemaker Marcel van Roosmalen - De Maan

"Gek genoeg" denkt Marcel van Roosmalen dat nooit bij Andre Kuipers. "Onze astronaut wiens lot het is dat hij de rest van zijn leven moet uitleggen hoe hij 203 dagen in de ruimte doorbracht. We kennen die verhalen inmiddels allemaal. Gek genoeg doet de media net alsof de maanlanding een enorm bepalend moment is geweest voor veel mensen."

"Als de maanreis ons één ding geleerd heeft is het dat het op aarde beter is." Van Roosmalen snapte de euforie niet toen Andre Kuipers aankondigde dat we binnenkort weer naar de maan gaan. 

Druktemaker Marcel van Roosmalen - De Maan

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.3

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1