appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend
STER Advertentie

Minder drugs door minder festivals? 'Laten we alle winkels sluiten, dan is er ook geen winkeldiefstal meer'

ANP
vrijdag 12 juli 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Veel mensen vinden de overheid onbetrouwbaar, als overheid kun je het nooit perfect doen voor iedereen. In De Nieuws BV zet Kees van Amstel een paar voorbeelden op een rij.

Druktemaker Kees van Amstel - De Overheid

Als er bij de overheid sprake zou zijn van een visie of een goed idee en dat mislukt vervolgens, maar het had kunnen werken, dan had Kees van Amstel nog gedacht, oké. 

Minister Grapperhaus wil minder festivals in Nederland, want dan wordt er ook minder drugs gebruikt. Van Amstel heeft nog een zo'n goed idee: "Laten we alle winkels sluiten, dan is er ook geen winkeldiefstal meer. Of alle bussen, trams van de weg halen, dan wordt er ook niet meer zwartgereden. En ik zou neuken verbieden, dat stopt kindersterfte."

Druktemaker Kees van Amstel - De Overheid

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1