appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Buitenland
STER Advertentie

'Wijkagenten zijn overbodig'

ANP
dinsdag 2 juli 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Gisteren was er ophef na een tweet van het flexteam van de politie in Groningen, zo heten de wijkagenten daar, waarin stond dat ze een eerste fietser hadden bekeurd voor het vasthouden van een mobiele telefoon. Druktemaker Marcel van Roosmalen zegt in De Nieuws BV: "Ze communiceren zich een slag in rondte en tonen zo totaal onbedoeld hun overbodigheid aan".

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Wijkagenten

In de tweet van de Groningse wijkagenten stond: "Naast dat ze een slechte uitslag kreeg van de arts over de SOA-test, kreeg ze slecht nieuws van ons, namelijk een bekeuring van 95 euro".

Marcel: "Voor de rest zijn ze massaal in de ban van het app-verbod. 'Controle appen op de fiets! Gelukkig nog geen overtreders aangetroffen. Campagnes hebben nu werk gedaan' Een ding is dankzij het appverbod nu wel aangetoond: het beeld van de wijkagent op de fiets klopt niet".

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Wijkagenten

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1