appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: WNL Opiniemakers
STER Advertentie

'Ik kan niet nog een keer kijken naar Kysia Hekster die doet alsof ze getuige is van iets belangrijks'

AFP
dinsdag 18 juni 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Koning Willem-Alexander werd gisteren geïnstalleerd als Ridder in Orde van de Kousenband. In De Nieuws BV zegt Marcel van Roosmalen dat hij het een grote poppenkast vindt. "Ik kan niet nog een keer kijken naar Kysia Hekster die doet alsof ze getuige is van iets belangrijks."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Kysia Hekster

Verslaggeefster KysiaHekstermocht namens het NOS journaal naar Engeland om verslag te doen van de kousenband die onze Koning om zijn linkerbeen kreeg gegespt. Marcel van Roosmalen: "Ik kan niet nog een keer kijken naar Kysia Hekster die doet alsof ze getuige is van iets belangrijks. In ons eigen land zegt de minister van etenboeren en beesten dat ons eten te goedkoop is en KysiaHekster mag op snoepreis vanwege de orde van de kousenband."

Marcel wil dat Kysia vertelt wat ze ziet en meemaakt. "2019, koetsje, hoedje met veren van struisvogels, kousenband om de linkerkuit, belastinggeld, verder niets te doen, er was verder niets te zien, ze gingen de rest van de dag zuipen in het kasteel, daar mocht niemand bij zijn, doei daag."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Kysia Hekster

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1