appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Dan ben je moordenaar, maar niet lekker slapen op je rechterzij, dat gun je je ergste vijand niet'

ANP
vrijdag 31 mei 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

In De Nieuws BV vertelt Kees van Amstel dat hij een hoop dingen zielig vindt. Mensen in oorlogsgebied, slachtoffers van grote en kleine rampen, mensen met allergieën - zelfs gluten -, mensen zonder loten in een straat waar de prijs van de Postcodeloterij op is gevallen en Groen Linksers met een andere mening dan Jesse Klaver. Maar één groep wordt een beetje vergeten: criminelen. 

Druktemaker Kees van Amstel - Medelijden met criminelen

Zo deed Volkert van der Graaf afgelopen week aangifte wegens smaad en laster. Kees van Amstel: "Ik bedoel je hebt zo’n goede naam opgebouwd binnen het moordenaarsgilde en dan gaan ze een beetje zeuren dat je je afspraken niet nakomt. Nou, en je kent Volkert, dat pikt ie niet, want als er een ding is, waar ie niet tegen kan, dan is het wel onrecht."

Kort daarna volgende nog een iemand die een beetje medelijden verdient. Michael P. was bij zijn aanhouding zo stevig aangepakt door agenten dat hij zijn backhand niet meer kan gebruiken. Als een moordenaar zelfs niet meer fatsoenlijk kan tennissen, waar gaat dit land dan naar toe vraagt Kees zich af. "Nou, ik hoop maar dat deze misstanden snel worden aangepakt, en vooral weer even lekker kunnen tennissen Michael, zeker nu het weer weer zo lekker wordt."

Druktemaker Kees van Amstel - Medelijden met criminelen

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1