appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Geef ons gewone mensen; laat politici af en toe een beetje spartelen'

ANP
woensdag 20 maart 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Voor druktemaker Pieter Derks waren gister de "paar seconden waarin Mark Rutte de controle kwijt was het meest overtuigende stukje debat, het enige moment op de hele avond dat ik het gevoel had naar een echt mens te kijken". Daarom vraagt hij in De Nieuws BV aan Caroline om hier alsjeblieft mee door te gaan.

Druktemaker Pieter Derks - Caroline

Pieter: "Heel Nederland probeert al tien jaar door de teflon heen te krabben, en dit was het eerste kleine krasje. Het smaakte naar meer. Al onze hoop is nu op jou gevestigd. Geef ons gewoon mensen. Laat ze af en toe een beetje spartelen".

Druktemaker Pieter Derks - Caroline

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1