Opinie & Commentaar
BNNVARA

Het treurige verhaal achter de jongste selfmade miljardair op dit moment; Kylie Jenner

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Het treurige verhaal achter de jongste selfmade miljardair op dit moment; Kylie Jenner

Kylie Jenner is op dit moment de jongste selfmade miljardair. In De Nieuws BV deelt Cesar Majorana zijn mening over het verhaal achter de Kylie Jenner, want dat is een stuk tragischer dan je misschien denkt.

Vanaf haar negende verscheen Kylie Jenner al op televisie de reality-serie Keeping up the with the Kardashians en later op de lopers van MTV en Nickelodeon.

''Al vrij snel begonnen mensen grapjes te maken over Kylie Jenners kleine lipjes. Kylie had inderdaad opvallend doodnormale lippen. Al heel snel zagen we Kylie, inmiddels 16, weer terug op de loper. Dit keer met prachtige lippen. Een soort goed gelukte Bifi worstjes met juiste kleur en spanning.''

''Zakenmoeder Kris Jenner zag het gebeuren. Om te kapitaliseren op de lippen van haar dochter leken lip-producten haar een goede business. Onder haar toezicht begon Kylie aan Kylie Cosmetics. Lipproducten voor alle jonge meisjes die ook grotere lippen willen zoals Kylie.

Daardoor is Kylie nu de jongste self made miljardair. Maar eigenlijk dus een slachtoffer van de beautycultus rondom haar familie en het niet mooi vinden van haar lippen'', zegt Cesar.

Druktemaker Cesar Majorana - Kylie Jenner

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie