appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
STER Advertentie

'We leven in een Fake tijdperk'

Pixabay
donderdag 14 februari 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Druktemaker Cesar Majorana zegt in De Nieuws BV dat het eens klaar moet zijn met die obsessie om alles wat nep is te verdrijven: "Laten we fake niet behandelen als een uitzondering. Zeker niet online, waar nepheid misschien groter is dan het echte."

Druktemaker Cesar Majorana - Fake Instavolgers

Door een foutje in het systeem van Instagram waren sommige accounts opeens een boel volgers kwijt. Cesar: "Nu is er iets geks gebeurt. Je zou zeggen: mooi nieuws als nepvolgers verdwijnen, maar dat verklaart niet de schrik van gebruikers gisteren. Die wilden hun ego-strelende volgers aantallen helemaal niet zien verdwijnen. Die vonden hun nepvolgers even de moeite waard als hun echte volgers."

Cesar: "En ze hebben gelijk. Het moet eens klaar zijn met die obsessie om alles wat nep is te verdrijven. De paniek op Instagram bewijst dat de obsessie met fake overbodig is voor de gebruiker. Instagrammers snappen beter dan ieder ander dat we in een fake tijdperk leven."

Druktemaker Cesar Majorana - Fake Instavolgers

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1