appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Bij het CDA denken ze dat we achterlijk zijn'

ANP
dinsdag 29 januari 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

De 'hele goede morgen' campagne van het CDA, zorgde voor nogal wat ophef. Sommigen noemen het bottelend en truttig en anderen vinden het sympathiek. Bij De Nieuws BV zegt Marcel van Roosmalen dat het CDA denkt dat we achterlijk zijn.

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Het CDA

Maandag lanceerde het CDA een campagne waarbij CDA’ers andere mensen lieten schrikken door ze een hele goede morgen te wensen. Op de een of andere manier, het zullen de algoritmes zijn, maar Marcel van Roosmalen kreeg op zijn timeline de hel tijd CDA'ers te zien die 'een hele goede morgen Gelderland' zeiden.

Volgens Marcel is ‘een hele goedemorgen’ geen vrolijke verbindende boodschap, het is een aanwijzing hoe het CDA over ons denkt. Bij het CDA denken ze dat we achterlijk zijn. Dat je al hun besluiten voor lief neemt omdat ze een hele goedemorgen tegen ons zeggen.

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Het CDA

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1