appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
STER Advertentie

'Zijn de brave mannen uit Boer zoekt Vrouw opgewassen tegen de assertieve vrouw?'

KRO-NCRV
donderdag 8 november 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Is de brave, moderne Nederlandse man nog wel in staat om een vrouw te versieren? Dat vraagt druktemaker Kees van Amstel zich af in De Nieuws BV: "Want in het kijkcijferkanon van KRO-NCRV worden de mannelijke boeren wekelijks verweten nauwelijks sjoege te geven."

Druktemaker Kees van Amstel - Boer Zoekt Vrouw

Helemaal aan de andere kant van de MeToo-discussie was er deze week de discussie over de mannelijke boeren in Boer Zoekt Vrouw, legt Kees van Amstel uit. De mannelijke boeren zouden namelijk nauwelijks toenadering zoeken als er bronstige dames in de buurt zijn.

Kees: "Kunnen we zelfs geen oogcontact meer maken? Zijn mannen zulke sukkels geworden? We kunnen niet meer flirten, en ik hoorde dat mannen van rond de 20 steeds meer Viagra gebruiken omdat ze de prestatiedruk in bed niet meer aan kunnen."

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1