appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Meer marktwerking in de zorg: 'Eindelijk paracetamol met karamel-zeezoutsmaak'

ANP
woensdag 31 oktober 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Meer marktwerking in de zorg: druktemaker Pieter Derks heeft er zin in zegt hij in De Nieuws BV. "Eindelijk paracetamol met karamel-zeezoutsmaak, eindelijk zo'n verkoopkraampje voor de foto's bij de uitgang van de radiologie en eindelijk ziekenhuizen die gewoon lekker failliet gaan."

Er vielen vorige week twee ziekenhuizen om en Pieter Derks hoorde iemand roepen dat dat prima was: "Want dat betekent dat de marktwerking in de zorg werkt. Ja, daar wordt echt iedereen beter van. Ik hoorde vanmorgen dat er ondernemers bezig zijn te bekijken of ze de omgevallen ziekenhuizen een doorstart kunnen geven. De ziekenhuizen in Flevoland zouden dan de Batavia Zorgoutlet worden – topzorg tegen bodemprijzen."

"Ja, dacht ik toen ik gisteren in Amsterdam een chagrijnige ambulancechauffeur een klant zag weigeren omdat het een te kort ritje was – de zorg wordt eindelijk beter."

Druktemaker Pieter Derks - De zorg wordt eindelijk beter

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1