appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Sander Dekker, laat de arme sloebers met rust: er is werk aan de winkel'

ANP
woensdag 26 september 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

"Misschien kan Sander Dekker zijn rol als minister serieus nemen", zegt druktemaker Pieter Derks in De Nieuws BV. "Hij is immers minister van rechtsbescherming. En op dat terrein ligt er een duidelijk probleem: rechts heeft inderdaad bescherming nodig."

Pieter Derks - Red de VVD

Het valt Pieter Derks op dat er een vreemde trend gaande is bij de VVD: "Er wordt met groot enthousiasme naar beneden getrapt. Of het nou over bijstandsmoeders, asielzoekers, arbeidsgehandicapten, probleemwijken of mensen in de schuldsanering gaat: er worden hele grote stoere woorden gebruikt."

Daarom is het misschien tijd voor minister Dekker om eens serieus aan de slag te gaan en de VVD te redden: "Tegen holle retoriek, goedkoop populisme en beleidsnota’s vol borrelpraat. Dus hup, Sander Dekker, laat de arme sloebers maar even met rust. Er is werk aan de winkel!"

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1