appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Een ode aan de Alu-hoedjes

Retecool
vrijdag 29 juni 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Een ode brengen aan iedereen die risico's durft te nemen. Dat wil druktemaker Kees van Amstel doen in zijn column. Wat hij wil bespreken is niet nieuw, niet grappig en eigenlijk mosterd na de maaltijd. Toch gaat hij het hebben over 9/11.

Druktemaker Kees van Amstel - Ode aan de Alu-hoedjes

George van Houts heeft een theatervoorstelling gemaakt over de complottheorie├źn rond 9/11. Hij probeert hierbij het publiek te overtuigen dat er meer achter de aanslag zit dan we denken. "Vorige week in de Volkskrant werd de theatermaker, ook bekend van Radio Bergeijk, als een paljas neergezet. Zijn acteursvrienden hadden bedankt voor de eer en dus mocht hij het in zijn eentje doen. Dan wordt het interessant!"

Kees komt er maar voor uit, hij gelooft niet volledig meer in het bestaande verhaal. Ook niet volledig in George van Houts, maar toch. "Van zo maar ingestorte gebouwen en brandweermannen die explosies onder zich hoorden tot vreemde verdwijningen, de lijst is eindeloos." Volgens Kees is het toch de moeite waard een keer te kijken naar de mensen die wel anders durven te denken.

Elke dag in De Nieuws BV geeft een druktemaker zijn mening over een bepaald onderwerp. Van onderwijs tot politiek, van zorg tot milieu en bovenal immer actuele zaken: niets blijft onbesproken. 

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Druktemaker Kees van Amstel - Een ode aan de Alu-hoedjes

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1