appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Kees werd knettergek: 'Er was niets te melden'

ANP
vrijdag 15 juni 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Het grote nieuws over Kim Jung Un en Donald Trump van deze week kwam maandagochtend vroeg op Radio 1 en Druktemaker Kees van Amstel luisterde gespannen. Daar hoorde hij: "Het is nog onduidelijk wat er in de overeenkomst staat." Dat hoorde hij wel tien keer. " Zeg Jurgen, waarom zeg je dan niet dat er niets te melden valt!"

Druktemaker Kees van Amstel - Geen nieuws mag ook

Gelukkig is er een gast in de studio om in deze onduidelijke situatie wat meer klaarheid te scheppen. Sicco van der Meer van het Clingendael instituut heeft helaas ook niets te melden! Net als die Arjen van der Horst daar in Washington. Kees luistert momenteel al meer dan tien keer naar dezelfde mededeling dat er niks te melden valt. "Ze hebben maandag het mes uit mijn handen weten te wringen hier voor de deur van Radio 1, en het gaat nu weer goed me. Maar please, als er geen nieuws is, zeg dan gewoon even niets. Helemaal niets."

Druktemaker Kees van Amstel - Geen nieuws mag gewoon!

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1