Spraakmakers
KRO-NCRV

Trump aangeklaagd: 'Dit zal hem juist helpen verkiezingen te winnen'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Trump aangeklaagd: 'Dit zal hem juist helpen verkiezingen te winnen'

Oud-president Donald Trump is aangeklaagd. Hij zou porno-actrice Stormy Daniels zwijggeld hebben betaald. Het is daarmee de eerste strafzaak ooit tegen een voormalige Amerikaanse president. "Dit is groter dan Watergate", zegt WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes in het Mediaforum van Spraakmakers. "Trump gaat natuurlijk zeggen: al die journalisten en de rechterlijke macht is tegen mij, omdat ik kandidaat ben. En in werkelijkheid zal dit hem heel erg helpen om straks weer verkiezingswinst naar zich toe te halen."

Bekijk het fragment hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg NPO Radio 1 op YouTube

De hoogtepunten uit het Mediaforum niet missen? Volg NPO Radio 1 op YouTube en zet het belletje aan om op de hoogte gehouden te worden wanneer er een nieuwe video voor je klaarstaat. Naast het Mediaforum, vind je er ook onder andere de Druktemaker (BNNVARA) en Feit of Fictie (AVROTROS). Veel kijkplezier!

Mis niets met de nieuwsbrief van Spraakmakers

Spraakmakers maken we mét jou als luisteraar. En om jou zoveel mogelijk bij ons programma te betrekken, versturen we een dagelijkse nieuwsbrief. Hierin vind je de stelling van de dag, de onderwerpen in de uitzending en een interessant artikel dat zeker het lezen waard is. Zo kun je gemakkelijk meepraten en mis je nooit meer iets!

Meld je hier aan.

Ster advertentie
Ster advertentie