Spraakmakers
KRO-NCRV

Onderzoek misstanden The Voice: 'Wat is er weggelaten?'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Onderzoek misstanden The Voice: 'Wat is er weggelaten?'

Wie wist wat wanneer? En wie heeft het nagelaten om iets te doen met de klachten? Kortom, wie waren er schuldig bij The Voice of Holland? Dat wilden we weten. Maar zo simpel ligt het allemaal niet, lezen we in de samenvatting van het onderzoeksrapport van advocatenkantoor Van Doorne.

"Waarom een samenvatting? Wat staat er dan in het hele rapport?", vraagt onderzoeksjournalist Hansje van de Beek (Argos) zich af in het Mediaforum van Spraakmakers. Ook omroepbestuurder Jan Slagter vraagt zich af wat er weg is gelaten. "Het is toch wel weer een beetje straatje schoonvegen", zegt hij.

Bekijk het Mediaforum hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg NPO Radio 1 op YouTube

De hoogtepunten uit het Mediaforum niet missen? Volg NPO Radio 1 op YouTube en zet het belletje aan om op de hoogte gehouden te worden wanneer er een nieuwe video voor je klaarstaat. Naast het Mediaforum, vind je er ook onder andere de Druktemaker (BNNVARA) en Feit of Fictie (AVROTROS). Veel kijkplezier!

Mis niets met de nieuwsbrief van Spraakmakers

Spraakmakers maken we mét jou als luisteraar. En om jou zoveel mogelijk bij ons programma te betrekken, versturen we een dagelijkse nieuwsbrief. Hierin vind je de stelling van de dag, de onderwerpen in de uitzending en een interessant artikel dat zeker het lezen waard is. Zo kun je gemakkelijk meepraten en mis je nooit meer iets!

Meld je hier aan.

Ster advertentie
Ster advertentie